Υλικά & εργαλεία προσθετικής μαλλιών

Μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά εργαλεία προσθετικής μαλλιών, Θερμικά πιστόλια τοποθέτησης εξτένσιον, αφαίρεση εξτένσιον, κρικάκια  τοποθέτης τρέσας, κρικάκια με σιλικόνη ring loop, πενσάκια τοποθέτησης & αφαίρεσης τρέσας, κερατίνη για εξτένσιον, χρωματολόγιο φυσικών μαλλιών. 

Προσθετική μαλλιών εργαλεία, Θερμικά πιστόλια εξτένσιον,κερατίνη για εξτένσιον, κλιπ τρέσας.

Μικρό ελάσματα δαχτυλίδια με σιλικόνη, για τοποθέτηση τρέσας για τεχνικές σταθεροποίησης πρόσθετων μαλλιών σε τρία χρώματα, συσκευασία κουτί 100 τεμαχίων.
Μικρο ελάσματα δαχτυλίδια τρέσας, κρίκοι με κράμα χαλκού και πάσα για έξτρα σταθεροποίηση τρέσας μαλλιών, σε τρεις χρωματισμούς, συσκευασία κουτί 100 τεμαχίων.
Θηλιά περάσματος με κρικάκια δαχτυλιδιών και ελασμάτων, ένα χρήσιμο εργαλείο για την τοποθέτηση τρέσας και εξτενσιον μαλλιών με ελάσματα μικρο rings.
Κερατίνη κόκκος για εξτένσιονς, κουτί των 18-20γρ σε μορφή σταγόνας για προσθετική των εξτένσιονς με φυσική τρίχα.
Κερατίνη πρόσθεσης entensions κουτί των 50 τεμαχίων, σε διάφανη κερατίνη σε σχήμα U νύχι, ιδανική για την τοποθέτηση φυσικών πρόσθετων μαλλιών εξτε και τρέσας.
Θερμικό ηλεκτρικό μηχάνημα για προσθετική μαλλιών εξτένσιονς κερατίνης, για γρήγορη και σταθερή τοποθέτηση, σταθερή θερμοκρασία 180 βαθμών και στις δύο πλευρές.
Θερμικό ηλεκτρικό μηχάνημα προσθετικής εξτένσιονς Iron, με αντικολλητική επικάλυψη tefal και θερμοκρασία και στις δύο πλευρές του, για γρήγορη τοποθέτηση.
Θερμικό ηλεκτρικό μηχάνημα πιστόλι JUNIOR σετ, για εξτένσιονς κερατίνης, με αντικολλητικές μύτες tefal και σταθερή θερμοκρασία 180 βαθμών στην κάτω πλευρά.
Μηχάνημα προσθετικής εξτένσιονς με τεχνολογία υπέρηχων κρύας κόλλησης Ultrasonic, για πλακέ ή στρόγγυλη τοποθέτηση των εξτένσιονς κερατίνης με φυσικό μαλλί.
Διαχωριστικά τοποθέτησης extensions συσκευασία των 5 τεμαχίων, κρατάνε μακρυά τις φύτρες των μαλλιών κατά την τοποθέτηση των εξτέσιονς.
Χρωματολόγιο για την επιλογή χρώματος σε φυσικά εξτενσιον, τρέσες, δετά μαλλιά, DoubleHair, τρεσκλιπ, φυσικής αλογοουράς & κάθε τυπου πρόσθετου φυσικού μαλλιού.
Πένσα με κυρτή μύτη για σπάσιμο της κερατίνης και την εύκολη αφαίρεση τους με την βοήθεια του διαλυτικού της αφαίρεσης εξτένσιονς.

Βλέπετε 1 - 12 από 20


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης