Οξυκρέμ Booster πάστες ξανοίγματος μαλλιών


OXYDIZING PASSION BOOSTER CREAM 1000ml
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα stabilize με σταθερό βαθμό. Φόρμουλα πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια, που δεν ερεθίζουν το δέρμα. 
4 volumes βαθμούς 10, 20, 30, 40. Εξασφαλίζει ένα μακράς διαρκείας και σταθερό χρώμα. Ευχάριστο άρωμα χωρίς ερεθισμούς 
Η οξειδωτική δράση της παραμένει αμετάβλητη. Υψηλή μαλακτική δράση και λάμψη. Δημιουργεί ένα ομοιογενές και κρεμώδες μίγμα που δεν στάζει.

Το οξυζενέ σε κρέμα είναι ο οξειδωτικός παράγοντας που επιτρέπει στην βαφή να λειτουργήσει σωστά. Οι μόνιμες βαφές σήμερα χρειάζονται υπεροξείδιο του υδρογόνου το οποίο ανοίγει τα λέπια της τρίχας έτσι ώστε το χρώμα να μπορεί να διεισδύσει. Τα οξυζενέ τα βρίσκουμε σε βαθμούς των 10, 20, 30 και 40.

10 βαθμών οξυζενέ: Ανοίγει τα λέπια της τρίχας ώστε να γίνει διείσδυση του χρώματος στον ίδιο τόνο ή για να σκουρύνουμε το χρώμα. Ιδανικό για μαλλιά με ποσοστό λευκών άνω του 50%, για κάλυψη  του χρώματος 100%.  Δεν έχει τη δύναμη να ανοίξει τον τόνο και χρησιμοποιείται περισσότερο στα ρεφλέ.

20 βαθμών οξυζενέ: Χρησιμοποιείται για να βάψουμε τα μαλλιά στον ίδιο τόνο, να ανοίξουμε τα μαλλιά μέχρι 2 τόνους και για να πετύχουμε 100% κάλυψη λευκών μαλλιών με ποσοστό μικρότερο του 50%.

30 βαθμών οξυζενέ: Το επιλέγουμε όταν θέλουμε να ανοίξουμε τα μαλλιά από 2-3 τόνους. Χρησιμοποιείται περισσότερο στις ξανθιστικές βαφές και στην ανάμειξη με ντεκαπάζ.

40 βαθμών οξυζενέ: Για ξάνοιγμα 4-5 τόνους επιλέγουμε 40 βαθμών οξυζενέ. Είναι ένα οξυζενέ που επιλέγουμε για να ανοίξουμε το χρώμα,  στις ξανθιστικές βαφές και στην ανάμειξη με ντεκαπάζ . Σε πολύ σκούρα μαλλιά αφήνει πορτοκαλί αποχρώσεις.

Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα 1000ml PASSION BOOSTER 10vol, πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 1000ml, οξυκρεμ βαφής μαλλιών.
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα 1000ml PASSION BOOSTER 20vol, πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 1000ml, επαγγελματικές βαφές μαλλιών.
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα 1000ml PASSION BOOSTER 30vol, πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 1000ml, επαγγελματικές βαφές μαλλιών.
Οξειδωτικές κρέμες γαλακτώματα μαλλιών 1000ml PASSION BOOSTER 40vol, πλούσια σε κεριά και προστατευτικά έλαια 1000ml, επαγγελματικές βαφές μαλλιών.
Σκόνη αποχρωματισμού ντεκαπάζ μαλλιών Hairpassion XX 500, γρήγορη με super δύναμη ξανοίγματος εώς 7 τόνους, αναλογία μίξης με οξυκρέμ 1:2.
Κρέμα ντεκαπαζ μαλλιών hairpassion, συνδυάζει ενισχυτικούς παράγοντες ξανοίγματος, με έλαια και εκχυλίσματα κερατίνης, για την προστασία των μαλλιών και του δέρματος.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης