Εκπαιδευτικές κούκλες κομμωτικής


Εκπαιδευτικά κεφάλια κομμωτικής Derma3x, με φυτεμένα 100% φυσικά μαλλιά ή με υψηλής αντοχής συνθετικά μαλλιά Smarthair,  για μαθητές κομμωτικής ή κομμωτές.

Εκπαιδευτικές  κούκλες  κομμωτικής,  με 100% φυσικά μαλλιά, που είναι φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με την ίδια πυκνότητα. Μέσα σε κάθε περιγραφή για τις κούκλες κομμωτικής  θα βρείτε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν  να επιλέξετε την τέλεια εκπαιδευτική κούκλα με φυσικό ή συνθετικό μαλλί,  για τις ανάγκες σας.

Η Zi.Da σας προσφέρει  μια ευρεία ποικιλία από κούκλες κομμωτικής που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το μήκος των μαλλιών, το χρώμα και την σύνθεση των μαλλιών. Ιδανικό εκπαιδευτικό κεφάλι κομμωτικής,  για σχολές και μαθητευόμενους, άλλα και για κομμωτές που θέλουν να δημιουργούν και να δοκιμάζουν  νέα κουρέματα,  χτενίσματα άλλα και νέες τεχνικές.  

Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής, 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με μήκος μαλλιού 30-35cm.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής, 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με μήκος μαλλιού 40cm.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής 40cm, με 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με την ίδια πυκνότητα.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής, 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με μήκος μαλλιού 35-40cm.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής, 100% φυσικά μαλλιά, φυτεμένα με την ιδία φορά που έχουν οι ρίζες στο ανθρώπινο κεφάλι και με μήκος μαλλιού 25cm.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής με 50% φυσικά μαλλιά και 50% τεχνητά μαλλιά smart hair, μια ιδανική λύση για εκπαίδευση σε κούρεμα και χτένισμα.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής με μήκος 60cm κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας συνθετικό μαλλί smarthair σε καστανό χρώμα.
Εκπαιδευτική κούκλα κομμωτικής 60cm με υψηλής ποιότητας συνθετικό μαλλί smarthair, χρώμα μαλλιού ξανθό ανοιχτό.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης